Storebjørn 3-6 år

Vi huser 70 børn i alderen 3- 6 år og bor på Grundet Bygade 15A, 7100 Vejle.

Vores børn er delt op i 4 grupper. Grupperne hedder Græshopperne, Sommerfuglene, Guldsmedene og Mariehønsene. Endvidere har vi en minigruppe i huset. Gruppen består af børn som på hver deres måde har et særligt behov for støtte fra voksne. Gruppen hedder Brumbasserne.

 

I løbet af året arbejder vi med forskellige temaer af 3-5 ugers varighed. Der vil her blive arbejdet i både små og store grupper.

 

Hos os er omsorgen for barnet den væsentlige værdi. Vi drager omsorg for børnenes udvikling i forudsigelige rammer, således I som forældre føler tryghed ved at overlade jeres barn til os.

Stemningen i vores huse skal være præget at varme, glæde og hjertelighed, og vi tilstræber at leve op til dette gennem nærværende og engagerede voksne. Det er vigtigt for os, at alle børn og voksne føler sig sete, hørte og velkomne.

Børnene spejler sig i de voksne, så derfor viser vi voksne respekt for jeres barn, og lægger stor vægt på at benævne følelser og initiativer. Det er vigtigt, at det vi siger, også er det vi gør.

Hos os har alle ret til at indgå i fællesskaber på tværs af alder og forudsætninger.

Vi samarbejder på tværs, og vi vægter fællesskabet højt, men altid med udgangspunkt i det enkelte barn. ligeledes vægter vi et godt og tæt forældresamarbejde.