Lillebjørn 0-4 år

Vi huser ca. 70 børn på 0-4 år og vi bor på Moldevej  81, 7100 Vejle

Hos os er omsorgen for barnet den væsentlige værdi. Vi vil drage omsorg for børnenes udvikling i forudsigelige rammer, således I som forældre føler tryghed ved at overlade jeres barn til os.

Vores hus er indrettet med fire grupper, hvor børnene er blandede i alder fra de starter hos os, til de er omkring 4 år, og skal videre til 3-6 års huset (Storebjørn).

Fra børnene fylder 3 år til de er knap 4 år, samler vi dem hver formiddag (fra mandag til torsdag) fra alle fire grupper for at lave aktiviteter målrettet deres alder og udvikling, i storegruppen. Dette også for at lette overgangen til Storebjørn.

Stemningen i vores hus skal være præget at varme, glæde og hjertelighed, og vi tilstræber at leve op til dette gennem nærværende og engagerede voksne. Det er vigtigt for os, at alle børn og voksne føler sig sete, hørte og velkomne.

Børnene spejler sig i de voksne, så derfor viser vi voksne respekt for jeres barn, og lægger stor vægt på at benævne følelser og initiativer. Det er vigtigt, at de vi siger, også er det vi gør.

Vi samarbejder på tværs, og vi vægter fællesskabet højt, men altid med udgangspunkt i det enkelte barn. ligeledes vægter vi et godt og tæt forældresamarbejde.

Hver dag modtager og sender vi barnet hjem med en snak om, hvordan jeres barn har haft det henholdsvis hjemme og hvordan dagen har været hos os.

Vi arbejder tæt sammen med Storebjørn, og besøger ofte hinanden, så overgangen bliver så let som muligt for barnet. Vi har overleveringssamtale, hvor I forældre, barnets pædagog og den nye pædagog deltager.

Husk at der altid er mulighed for en snak, når der er ting der presser sig på.